vores plankebord

Nyt plankebord og spisebordsstole

Min mand og jeg havde længe gået og drømt om at bygge et hus selv, men også enige om, at vi først ville gøre det, når vi ordentlig havde råd til det. Vi gad nemlig ikke at sidde i et dyrt hus, og ikke havde råd til at rejse på ferie og lignende. Derfor sparede vi pengene op i mange år, ved at tage ekstra arbejde og også tænke på hvad vi købte af ting.

Endelig kom den dag hvor vi synes, at nu råd til at gå i gang med vores ”husprojekt”. Når jeg siger ”husprojekt”, så er det fordi, at egentlig ikke havde drømt om hvor omfattende, det ville blive.
Først skulle vi finde den helt rigtige grund, der skulle ligge det perfekte sted. Herefter skulle designe huset med køkken og bad osv. Da dette var gjort og vi endelig kunne gå i gang med at bygge huset, så skulle vi gang med at få tilbud hjem fra diverse håndværkere. Det tog os næste ½ år inden vi klar til at begynde at bygge huset.

Vi ville have nyt plankespisebord og spisebordsstole

Da alle beslutningerne omkring huset var taget, og håndværkende var i gang, kom næste projekt, som var indretning at huset. Som sagt havde vi sparet penge i mange år, og dette kunne absolut også ses på vores møbler. Vi skulle både nye senge med sengeborde.

Børneværelset skulle der også købes nye reoler til og vores gamle sofa trængte også til at blive udskiftet. Alle disse ting havde jeg egentligt forestillet mig i hovedet, hvad vi skulle have. Så det havde vi hurtig bestilt hjem. Men da det kom til at designe køkken/alrummet blev det noget svære. Jeg havde forstillet mig at vi skulle have et nyt plankebord, men jeg havde ingen ide om hvilken stile der passede hertil.

Se vores plankebord her:

vores plankebord

Vi fik inspiration i butikker

Jeg gik rundt i diverse butikker, men følte mig ikke rigtig inspireret at noget.
Endelig en dag fandt jeg en hjemmeside der hedder spisebordsstol.dk, og jeg siger jer, sikken et udvalg af stole og sikken en service. spisebordsstol.dk

reklamere med at de har 14 års erfaring inde for salg af møbler, og det kunne mærkes. De havde en online service, som jeg skrev til og sendte billeder at vores hus og køkken/alrum, og forklarede om vores stil i huset, og ganske kort tid efter sendte spisebordsstol.dk besked tilbage, hvor de havde valgt nogle forskellige stole til vores plankebord. De forklarede også om stolenes komfort osv. Vupti så havde vi fundet vores spisebordsstole som både passede til vores stil, men også til en billig pris.

De lover nemlig prisgaranti.
Vi bestilte vores vores spisebordsstole og plankebord hos spisebordsstole.dk og dagen efter blev stolene leveret, og vi er flyttet ind i vores dejlige hus og nyder hver en dag…

Vores spisebordsstole:

spisevbordsstole vores

Fins et stort udvalg her: Spisebordsstol.dk

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen