seo

Hvad og hvordan fungere søgemaskineoptimering

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskine optimering (SEO) er praksis for at øge antallet og kvaliteten af besøgende på et websted ved at forbedre rankings i algoritmisk søgemaskineresultater.

Forskning viser, at websteder på den første side i Google modtager næsten 95% af klik, og undersøgelser viser at resultater der vises højere op siden får en øget klikke sig igennem sats (CTR), og mere trafik.

seo

Hvordan virker SEO?

Google (og Bing, der også magt Yahoo ransage resultater) score deres søgeresultater i vid udstrækning baseret på relevans og myndighed af sider, det har gennemgået og inkluderet i sin Webindeks til en brugere forespørgsel til at give det bedste svar.

Google bruger mere end 200 signaler i scoring deres søgeresultater og SEO omfatter tekniske og kreative aktiviteter for at påvirke og forbedre nogle af de kendte signaler. Det er ofte nyttigt at ikke fokusere for meget på individuel placering signaler og se på det bredere mål for Google, at give bedst svar for sine brugere.

SEO, indebærer derfor, at sikre et websted er tilgængeligt, teknisk lyde, bruger ord, som folk skriver i søgemaskinerne, og giver en fremragende brugeroplevelse med nyttige og høj kvalitet, ekspert indhold, som hjælper svar brugerens forespørgsel.

Google har et meget stort hold i Søg kvalitet raters at evaluerer kvaliteten af.

søgeresultaterne, der bliver fodret i en maskine læring algoritme. Googles søgning kvalitet rater retningslinjer giver masser af detaljer og eksempler på hvad Google klasse som høj eller lav kvalitet indhold og websteder og deres vægt på ønsker at belønning websteder, der tydeligt viser deres ekspertise, myndighed og tillid (SPISE).

Google bruger en hyperlink baseret algoritme (kendt som ‘PageRank’) til at beregne den popularitet og myndighed af en side, og selv Google er langt mere sofistikeret i dag, dette er stadig en grundlæggende signal i ranking. SEO kan derfor også omfatter aktivitet for at forbedre antallet og kvaliteten af indgående links til et websted fra andre websteder. Denne aktivitet har historisk set været kendt som ‘link bygning’, men virkelig bare markedsføring en brand med en vægt online, gennem indhold eller digital PR f.eks.

Relevante og velrenommerede websites linker til en hjemmeside er et stærkt signal til Google, at det kunne være af interesse for sine brugere, og kan have tillid til at dukke op i søgeresultaterne for relevante forespørgsler.

Hvordan laver man søgemaskineoptimering

SEO indebærer tekniske og kreative aktiviteter, der er ofte grupperet i ‘Onsite SEO’ og ‘Offsite SEO’. Denne terminologi er helt dateret, men det er nyttigt at forstå, da det splitter praksis, der kan udføres på en hjemmeside, og væk fra en hjemmeside.

Der er mulighed for at få et et firma til at lave gode søgemaskineoptimering priser til dig og det er også muligt at opnå gode resultater hvis du benytter det rette firma til opgaven.

Disse aktiviteter kræver ekspertise, ofte fra flere personer som skillsets forpligtet til at gennemføre dem på et højt niveau, er meget forskellige – men de kan også læres. Anden muligheden er at hyre en professionel SEO agentur, eller SEO konsulent til at hjælpe i områder kræves.

Onsite SEO

Onsite SEO refererer til aktiviteter på en hjemmeside for at forbedre økologiske synlighed. Det betyder i vid udstrækning, optimering af et websted og indhold til at forbedre tilgængeligheden, relevans og oplevelse for brugerne. Nogle af de typiske aktiviteter omfatter –

  • Nøgleordet forskning – analysere typerne af ord og hyppighed anvendes af potentielle kunder til at finde en mærker tjenester eller produkter.
  • Teknisk revision – at sikre hjemmesiden kan gennemgås og indekseres, er korrekt geo-målrettede, og er fri for fejl eller bruger erfaring barrierer.
  • Onsite optimering – forbedring af website struktur, intern navigation, på siden tilpasning og indhold relevancy til at prioritere nøgleområder og målrette søgning sætninger.
  • Brugeroplevelse – sikring indhold viser ekspertise, myndighed og tillid, er enkel at bruge, hurtig, og i sidste ende giver den bedste mulige oplevelse for brugerne mod konkurrencen.

Ovenstående liste kun berører et begrænset antal aktiviteter i forbindelse med Onsite SEO som en oversigt.

Offsite søgemaskineoptimering

Offsite SEO refererer til aktiviteter uden for en hjemmeside for at forbedre økologiske synlighed. Dette er ofte omtalt som ‘link bygning’, som sigter på at øge antallet af velrenommerede links fra andre hjemmesider, som søgemaskiner bruge dem som en score som en afstemning af tillid.

Hvis du ønsker billig søgemaskineoptimering så husk at vælge et godt firma til opgaven, for nogen gange er der bare nogen fup firmaer på markedet..

Links fra websteder og sider med mere tillid, popularitet og relevans vil passere mere værdi til en anden hjemmeside, end en ukendt, dårlig hjemmeside, der ikke er tillid til søgemaskinerne. Så kvaliteten af et link er det vigtigste signal.

Nogle af de typiske aktiviteter omfatter :

  • Indhold (‘markedsføring’) – velrenommerede websteder link til ekstraordinære indhold. Så at skabe fantastiske indhold vil hjælpe tiltrække links. Dette kunne omfatte en sådan guide, en historie, en visualisering eller infographic med overbevisende data.
  • Digital PR -PR giver årsager til andre hjemmesider til at tale og link til en hjemmeside. Dette kan være interne newsflow, skriver for eksterne publikationer, original forskning eller undersøgelser, ekspert interviews, citater, produktplacering og meget mere.
  • Opsøgende & Promotion – dette indebærer kommunikation med centrale journalister, bloggere, influencers eller webmastere om en brand, ressource, indhold eller PR at tjene dækning og i sidste ende tjene links til en hjemmeside.
Indlæg oprettet 10

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen